A więc powiem krótko
Diablo955 nic nie robi jako moderator
tylko wszystkim rozkazuje a gdy ja mu zaprzeczyłem odebrał mi prawa
Teraz nie mam opa gm i mam mute
Więc sorry Ale ODCHODZĘ!!
Jak się ogarnie Diablo to możne wrócę
CzarnyUrok:*Webmaster
Powiedzmy sobie tak: Diablo w dniu dzisiejszym straci prawa moderatora, a ty zostaniesz, ok?
Cytryn jako jeden z graczy na servie proszę byś tego nie robił jeśli server będzie tracił ludzi to zrobi się gnój (za przeproszeniem). Mam nadzieje że to przemyślisz a co do diablo(tutaj wypowiedz kieruje do tesco i kolegi) proszę zróbcie coś bo tak być nie może .
Sprawa rozwiązana. Dzisiaj będę rozmawiał z Tesco na temat mojego dostępu do konsoli banów.
Pozdrawiam
O nie musi się ogarniać. Po prostu tesco zabierze mu moda i tyle
TheTescoPL
Powiem tak. Diablo955 Nie MA ABSOLUTNIE ŻADNEGO PRAWA odebrać ci cokolwiek. NIC! Moderator Cytrynowi przywracam, Diablowi odbieram. Tak być nie może... Myślałem, że po powrocie będziesz nieco lepszy a nie robił sobie samowolkę.

TheTescoPL
Dobrze. Przepraszam Ciebie bardzo, ale jaka to osoba pozwoliła Ci odebrać mu jakiekolwiek prawa? (Tylko ja i Kolega). Po prostu robisz samowolkę. A ja czegoś takiego nie mam zamiaru znosić. Chcesz robić co ci się podoba? Wykup własny serwer lub sobie zrób czy co ty tam chcesz. I tam rób Sobie cokolwiek ci się chce. Tak więc Pozdrawiam.